Saturday, February 26, 2011

Special Giveaway From Moscow

Salam.. kepada sesiapa yang berminat, jom join giveaway yg di anjurkan oleh Kak Nor..

Saya dapat taw pasal ni pon dari alexa yussida..thanx yer! (^^,)

Macam sewonok jer join benda2 mcm ni, excited nk dpt adiah! hehe..


Gambar hiasan jer! =p




Syarat-syaratnya adalah seperti yang berikut: 
p/s: semua syarat ini adalah ayat2 dari penaja.. i copy n paste jer! ^^

 1.   Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?

2.    Anda dijemput menjadi followerhttp://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)

3.    Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow"
        dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..
        dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..
        tak nak paksa..:) 

4.     Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu 
        diri mereka telah di tag.

5.    Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan
       (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda 
        supaya  senang saya contact.

6.    Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011




Orang2 terpilih utk di tag, (padahal ini jer la follower aku yang ada! hahaha..thnx uolls~).......


4 comments:

alexa yussida said...

yeayy hadiah best tuu:D

all the best yee:)

yus mrsmkt batch 2004-2005,haah cikgu nasir dewa tu berjanggut pnjg n sgt kemas:) norash batch mana?hehe ade geng upenyeeee:)

Misz Norash said...

waah my junior la nie...!!
akak batch 2003-2004..
x sangka, skulmate upenya! ;)

alexa yussida said...

owh ye ke..excitednye:D akak dlu geng ngn sapa?siyes xleh nak cam muka..keke.....hah!akak geng mpp ldp ke?sy anti geng2 tuh..hahahhaha main2 je:)

Misz Norash said...

hahaha...
Ops x salah nk anti pon..
coz akak pn x suka pgg jawatan, tp tataw la sape undi nk x nk kena la jalankan tanggungjawab..
weh akak plg baek ni jaga mkn minum korang taw..haha ;p
eh dlm gmbar korang pakai baju grad tu samihah yg plg kanan tu kn?
akak baek ngn dia la, skg da lost kontek plak...

Post a Comment